Skadedyr er noe vi ikke ønsker i hjemmet vårt, og det er flere forhåndsregler som kan følges for å unngå ubudne gjester. Faktisk kan du bli varslet dersom mus, maur eller andre skadedyr dukker opp hjemme hos deg!

Det er for sent når du ser dem

Som oftest vil det være for sent når du først oppdager skadedyrene i hjemmet ditt, for da har de rukket å gjøre en god del skade. Løsningen her er å skaffe en boligalarm som gir automatisk varsling om en mus løper over parketten, loftsgulvet eller kjellergulvet. Da blir du også kvitt problemet raskt, og trenger ikke være redd for at en mus lager seg et hjem i akkurat din bolig.

Slik fungerer varslingssystemet

En morderne boligalarm som er tilknyttet trådløst nettverk vil gi deg varsling om skadedyr i boligen gjennom at du får direkte beskjed til mobilen din. Her er det altså en musedetektor eller husdyrdetektor som vil fange opp at det er skadedyr på ferde. Ved at du får raskt beskjed kan du gjøre tiltak og løse problemet, slik som å sette ut musefangere. Da unngår du at musen gnager på ledninger eller i veggene som kan skape store problemer.

Smart med boligalarm

Det å skaffe seg en smart boligalarm gjør at huset blir sikrere og tryggere på flere måter. En ting er at du kan sove godt om natten fordi du vet at alarmen slår ut dersom det er innbrudd eller brann, men også dersom det er snakk om vannskader eller skadedyr. Boligalarmer i dag har også en rekke andre smarte funksjoner gjennom ekstrautstyr som elektronisk lås, smartplugger for belysning og mer. Du får med andre ord full kontroll over eget hjem rett fra mobilen.