For å få en smart bolig med boligalarm må du ha en spesifikk type boligalarm, men stadig flere alarmselskap tilbyr slike smarte løsninger. Hør derfor med ditt alarmselskap eller alarmselskap du ser på, om hva de tilbyr av slike tilleggsfunksjoner. Kanskje kan det være lurt å ha plasser kameraer både inne i boligen og utendørs? Så kan du følge med uansett hvor du er rett fra din mobil.

Fjernstyr boligen din

Hvem har vel ikke vært på vei til jobb og ble nødt til å snu fordi man kom på at man glemte kaffetrakteren eller strykejernet da man ordnet skjorten? Dette trenger du ikke lenger tenke på, for nå er det bare å gå inn i applikasjonen og skru av. Andre fordeler er at du kan komme hjem til en varm og deilig bolig ved å sette på varmeovnene i god tid før du kommer hjem fra jobb.

Kjøp boligalarm

Høres alt dette fristende ut? Ja da er bare å kjøpe boligalarm med smarte funksjoner. Det du bør sjekke først er hva du ellers trenger i en boligalarm og hva som inkluderes hos ulike alarmselskap. Deretter bør du sammenligne priser for å sikre at du får et godt tilbud. For å spare tid kan du gjøre dette raskt gjennom anbudstjenester som Tjenestetorget. Du trenger jo ikke betale mer enn strengt tatt nødvendig