Julen nærmer seg med stormskritt og flere har allerede startet julehandelen. Under juletider er det større verdier i huset, for under juletreet ligger det ofte PC, nettbrett, ski, smykker eller annet av store verdier. Da er det ikke rart at tyvene lar seg lokke. Juletider er kjent for økt innbrudd, men dette kan du enkelt sikre deg mot med en boligalarm.

Julen er en hyggelig tid der familien samles. Særlig spennende er det for de små, som hjelper til å pynte juletreet og lurer på hva nissen kommer med i år. Julegavene blir stadig dyrere, og beholdes i emballasjen. Dette er lett å omsette for innbruddstyver, noe som gjør at juletider er sesong for innbrudd.

Beskytt boligen din

Det er både raskt og enkelt å beskytte boligen din mot innbruddstyver, i tillegg til at det er en fin julegave til hele familien. Hvilken gave er vel bedre enn å sikre trygghet i hjemmet. For at du skal spare tid kan du la ulike alarmselskaper ta kontakt med deg for å tilby boligalarm. Dette kalles en anbudstjeneste og gjør at de slåss om deg som kunde, noe som resulterer i svært gode tilbud for deg. Hos Tjenestetorget legger du inn all relevant informasjon om hva du har behov for og ønsker. Deretter tar ulike leverandører kontakt med deg og gir deg sine beste tilbud. La gjerne noen av de beste leverandørene komme på befaring for å sikre at du får et så godt alternativ som mulig for akkurat din bolig.

Ekstra utstyr og inkludert utstyr?

I dag tilbyr de fleste boligalarmleverandører mye spennende ekstrautstyr som gjør boligen både tryggere og smartere. Dersom du velger et abonnement er ofte noe ekstra tilleggsutstyr inkludert, mens annet kan du kjøpe mot en tilleggskostnad. Slik kan du sikre hjemmet ditt mot brann og innbrudd på flere måter, samtidig som du kan få et enklere liv med elektriske kodelåser til inngangsdører. Da slipper du nemlig at barna mister nøkkelen, for her bruker de bare en kode til å låse seg inn med.