Har du sikret din bolig mot innbrudd? Hvis ikke bør du lese videre om hvorfor du bør skaffe deg en boligalarm.

Et innbrudd er ergerlig av mange grunner. En ting er at man mister verdier man har kjøpt og jobbet hardt for, en annen ting er uerstattelige verdier som arvegods. Det som derimot er den største belastningen er at man kan føle man mister tryggheten i hverdagen. Hjemmet ditt skal være det tryggeste stedet man har i livet, men for å få denne tryggheten er det viktig å ha en innbruddsalarm. Dette gjør at man minsker risikoen for innbrudd, og skulle det skje vil skadeomfanget bli mindre.

Boligalarm tilknyttet alarmsentral

Det finnes mange typer boligalarmer der ute, men for at du faktisk skal ha en trygg og god boligalarm der noen alltid passer på, må du gå for en boligalarm som er tilknyttet en alarmsentral. Da vil sentralen sende ut utrykning dersom alarmen skulle gå. Om du velger en boligalarm uten sentral vil du måtte sjekke hvem som har brutt seg inn om du er hjemme. Det sier seg selv at dette ikke bare er ubehagelig, men kan føre til at ting skjer. Videre vil ingen passe på dersom du er på reise. Nettopp derfor bør du ha en boligalarm med tilknytning til en sentral, så passer noen på til alle døgnets tider uansett hvor du er.

Hold tyven unna og unngå innbrudd

En alarm med tilknytning til en alarmsentral har mange fordeler. En ting er at du ikke står alene og det er ikke bare du og tyvene som hører alarmen. Sentralen vil sende ut vektere dersom alarmen går for å sjekke hva som foregår. Særlig dersom du er på reise er dette lurt, ettersom du da har noen andre som passer på.

Det å ha en boligalarm virker også preventivt og skremmer bort tyvene. Pass derfor på at boligen din er godt merket med at her er det boligalarm med tilknytning til en vaktsentral og eventuelt videoovervåking. Skulle tyvene likevel prøve seg, vil de raskt ta beina fatt om alarmen går. De rekker derfor å ta med seg mindre verdisaker og gjøre mindre skader. En boligalarm vil derfor sikre deg på mange måter.

Pris på boligalarm

Hva en boligalarm koster vil være avhengig av hva du velger og om du eventuelt skal ha tilleggsfunksjoner. Uansett hvilken alarm du er på jakt etter vil det alltid lønne seg å sammenligne flere alarmselskaper og presse de på pris. Få flere gode tilbud ved å legge ut boligalarm på anbud, for deretter å sammenligne både pakken og prisen. Det er viktig at du finner et alternativ som dekker dine behov, deretter kan du se på andres erfaringer, kundeservice og pris.