En boligalarm kan i dag både gjøre livet tryggere og forenkle hverdagen. For å gjøre hverdagen enklere finnes det mange muligheter og her er det bare å velge og vrake i funksjoner du ønsker.

Kontroll gjennom app

Med en smart alarm kan du følge med på boligen gjennom en applikasjon. Dette gjør at du har full kontroll over hva som foregår i boligen, du får varsel på mobilen dersom alarmen går, og du får en aktivitetslogg for å se hvem som kommer og går. Videre er det mulig å slå på og av lys både inne i boligen og utenfor, noe som gjør det mulig å gi et inntrykk av at noen er hjemme selv når du er på ferie. Dette holder innbruddstyvene unna akkurat din bolig.

En praktisk hverdag

I hverdagen vil det være praktisk å kunne slå av alarmen og åpne døren dersom en håndverker eller familiemedlem kommer på besøk før du kommer deg hjem fra jobben. Dette kan du gjøre gjennom applikasjonen på mobilen og med en smartlås. Her brukes nemlig bare en kode for å komme seg inn, og ved å koble den smarte låsen opp mot boligalarmen vil alarmen kunne skrues av i det noen taster koden. Du ønsker selvsagt ikke at håndverkeren har tilgang til boligen til enhver tid, så her kan du lage en spesifikk kode som kun skal gjelde den dagen håndverkeren skal inn for å reparere noe eller drive oppussingsarbeid.